Esteettömyysvalinnat

Liity Kuopion Veden viestipalveluun
Liity Kuopion Veden viestipalveluun

Liity Kuopion Veden viestipalveluun

Rekisteröitymällä maksuttomaan viestipalveluumme kotisivuillamme www.kuopionvesi.fi saat tiedot vesihuollon häiriötilanteista ja ennakoiduista käyttö- ja huoltokatkoksista maksutta suoraan matkapuhelimeesi ja/tai sähköpostiisi.

Viestipalvelulla lähetetään rajallisen merkkimäärän vuoksi vain ydintieto. Lisätietoja esimerkiksi häiriöistä saat Kuopion Veden verkko- ja Facebook-sivuilta tai asiakaspalvelusta (iltaisin ja viikonloppuisin päivystysnumeroista).

Palveluun voivat liittyä kaikki veden käyttäjät Kuopion Veden toiminta-alueella. Siihen on mahdollista rekisteröityä myös omaisen tai muun huoltajan puhelinnumerolla/sähköpostiosoitteella esimerkiksi ikäihmisen puolesta hänen osoitteeseensa.

Viestipalvelun saat käyttöösi rekisteröitymällä käyttäjäksi Kuopion Veden verkkosivuilla kuopionvesi.fi/asiakkaalle/hairioviestien-tilaaminen/. Yhteystietojasi käytetään vain vesihuollon tiedottamiseen. Palvelun peruutuksen voit myös tehdä yllä mainitulla verkkosivulla.

Jos lomake ei tunnista osoitettasi tai tarvitset apua rekisteröitymisessä, ota yhteys asiakaspalveluumme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mainitse sähköpostissa osoitteen lisäksi muut lomakkeella kysytyt tiedot, niin teemme rekisteröinnin puolestasi.