Esteettömyysvalinnat

Verkkolasku yrityksille

Kuopion Vesi on ottanut käyttöön yritysasiakkaille tarkoitetun verkkolaskun, joka korvaa aikaisemman suoraveloituksen. Lyhyen kokeilun jälkeen palvelu on ollut käytössä lokakuusta alkaen.

Kuopion Vedellä on noin 2000 yritysasiakasta joista suuri määrä on jo siirtynyt verkkolaskun käyttäjiksi.

– Yritykset ovat olleet verkkolaskusta hyvin kiinnostuneita. Käyttöönottoa jouduttiin kuitenkin odottamaan, koska ensin toteutettiin yksityisasiakkaille tarkoitetun suoraveloituksen muuttaminen joko e-laskuksi tai suoramaksuksi, kertoo asiakaspalvelusihteeri Anita Pitkänen.

Verkkolaskun käyttöönotto tapahtuu siten, että yritys tekee asiasta ensin sopimuksen oman pankin tai operaattorinsa kanssa ja lähettää siitä Kuopion Vedelle tiedon sähköpostitse, jossa sopimus on liitteenä. Sähköpostiosoite on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Palvelun avaamista ehdittiin jo odottaa, sillä monet yritykset ovat ilmoittaneet, etteivät ota enää vastaan paperilaskuja.

– Pahoittelemme, että verkkolaskun käyttöönotto viivästyi suuren maksuliikennemuutoksen vuoksi, mutta nyt pystymme palvelemaan yritysasiakkaitamme tässäkin suhteessa.