Pisaroita-Logo

Kuopion veden asiakaslehti

1/2020

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
Arkiston siivous

Kuopion Vesi siivoaa ja tyhjentää arkistoaan. Arkistosta hävitetään Kuopion ja Melalahden alueiden kiinteistöjen LVI-suunnitelmat vuosilta 1980–2011.
Mikäli teiltä ei löydy omia kappaleita kiinteistönne LVI-suunnitelmista ja haluatte ne itsellenne, pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostilla 10.6.2016 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Sopimus- ja toimitusehdot

Kuopion Vesi Liikelaitoksen sopimusehtoja ja yleisiä toimitusehtoja on muutettu johtuen vesihuoltolain muutoksesta 1.9.2014. Huleveden viemäröinti ei ole enää lain mukaan vesihuoltoa, mikä aiheuttaa muutoksia yleisiin toimitusehtoihin.

Lisäksi uutena asiana lakiin on tullut laitoksen velvollisuus hinnanalennukseen kuluttaja-asiakkaille yli 12 tuntia kestäneestä vesihuollon tai hulevesiviemäröinnin virheestä. Vesilaitosyhdistys on laatinut mallit sopimus- ja toimitusehdoista yhdessä Kuntaliiton kanssa. Malleista on pyydetty myös Kilpailu- ja kuluttajaviraston lausunto, joka on huomioitu lopullisissa malleissa. Vesilaitosyhdistyksen mallit ovat olleet pohjana nyt muutetuissa Kuopion Veden sopimus- ja yleisissä toimitusehdoissa.

Nämä Kuopion Veden johtokunnan päätöksellä nyt muutetut ehdot ovat voimassa olevan liittymis- ja käyttösopimuksenne liiteasiakirjoja ja korvaavat aikaisemmat 1.10.2009 hyväksytyt ehdot. Kuopion Vesi on lähettänyt muuttuneet sopimus- ja toimitusehdot kiinteistön omistajille maaliskuun 2016 lopulla.

kansi pisaroita 2020 1

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa