Pisaroita-Logo

Kuopion veden asiakaslehti

1/2020

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Kuopion veden suosittujen vesi-ankkojen tarina jatkuu ja saa uusia muotoja.

Viime numerossa kerroimme, että ankat saivat vuoden 2014 ekaluokkalaisten keksimät nimet Välkky ja Fanni. Ankkojen hahmot ideoivat edellisvuoden ekaluokkalaiset ja ne saivat lopullisen muotonsa graafikko Juha Hellströmin kynästä.

Nyt ankat pääsevät seikkailemaan myös värityskirjan sivuilla. Värityskirjat on tarkoitettu lähinnä pienille koululaisille ja niissä on sekä helppoja että vähän haastavampia vesiaiheisia väritystehtäviä. Värityskirjan on suunnitellut ja piirtänyt Juha Hellström.

– Välkky- ja Fanni-ankat ovat osa Kuopion Veden koululaisviestintää, jonka tarkoituksena on mm. muistuttaa veden juonnin merkityksestä ja siitä, kuinka tärkeää vesi on terveyden ja ympäristön kannalta, kertoo Kirsi Tähti Kuopion Vedestä. Kuopion Vesi on jakanut vesipullot kaupungin jokaiselle ekaluokkalaiselle jo kolmena syksynä peräkkäin.

Tämän vuoden ekaluokkalaiset saavat vesipullon lisäksi myös Välkyn ja Fannin värityskirjan.

kansi pisaroita 2020 1

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa